• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 14-17 august, Cetatea de Scaun a Sucevei şi Muzeul Satului Bucovinean vor găzdui cea de a VIII-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”. Conducerea Muzeului Bucovinei a comunicat că programul va cuprinde, ca în fiecare an, turniruri cavalereşti, spectacole cu foc, dansuri şi cîntece medievale, scene de luptă, reprezentaţii teatrale pentru copii, tir cu arcul şi acrobaţii cu cai. Directorul instituţiei muzeale, Emil Ursu, a anunţat că Festivalul va începe joi, 14 august, la ora 20.15, la Muzeul Satului Bucovinean, cu un concert susţinut de trupa „Hara”, iar de la ora 20.30, va avea loc parada cu făclii a participanţilor la eveniment. El a spus că parada se va desfăşura pe o distanţă de 7 kilometri, pe traseul Obcini-George Enescu-Primărie-strada Ana Ipătescu-Cetate. Emil Ursu a precizat că, începînd de luni, 11 august, Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” va fi promovat şi cu ajutorul unor statui vii şi flash mob-uri, care vor fi prezente cîte 3 ore pe zi în cinci locuri din toate zonele oraşului. Festivalul este organizat de Primăria Suceava, Consiliul Judeţean şi Muzeul Bucovinei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava