MOPAN Suceava

Cea de-a 10-a ediţie a celui mai mare festival online de filme franceze, MyFrenchFilmFestival este disponibilă cinefililor din România, în perioada 16 ianuarie – 16 februarie prin intermediul Orange TV Go.

Iubitorii de film din România vor putea urmări cu uşurinţă filmele din cadrul festivalului prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go pentru iOS sau Android. Aceştia pot astfel viziona filmele subtitrate în limba română, iar traficul de date va fi taxat în funcţie de serviciul de internet folosit.

Ediţia aniversară a festivalului, reuneşte în acest an o selecţie de 31 de filme grupate în 6 categorii tematice ce variază de la comedii la thrillere, drame sau filme clasice. O selecţie a filmelor din festival este disponibilă gratuit publicului din România exclusiv în aplicaţia Orange TV Go.

Cu mai mult de 10 milioane de vizionări în 2019 în peste 200 de teritorii, festivalul aduce pasionaţilor de film francez şi nu numai o bogată selecţie de lung şi scurt metraje disponibile în platforma online  myfrenchfilmfestival.com  sau prin intermediul partenerilor.

Filmele înscrise în competiţie vor fi evaluate de către un juriu format din regizori de renume internaţional alături de jurnalişti şi cunoscuţi critici de film. La finalul festivalului vor fi desemnaţi câştigătorii celor trei premii acordate în cadrul competiţiei oficiale: premiul juriului, premiul presei internaţionale şi premiul publicului pentru care spectatorii îşi vor putea exprima preferinţele.

Mai multe informaţii despre festival pot fi găsite pe myfrenchfilmfestival.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava