• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Festivalului Ștefanian organizat de Consiliul Județean la inițiativa șefului acestei instituții Gheorghe Flutur se încheie duminică, 2 iulie, cu un pelerinaj la Mănăstirea Putna. Grupurile de pelerini se vor reuni la intrarea în comuna Putna după care se vor deplasa spre mănăstire unde vor asista la Sfânta Liturghie. La pelerinaj sunt așteptați credincioși din toate localitățile județului și nu numai. Sunt  aștepate grupuri de tineri din județ îmbrăcați în costume populare dar și-au anunțat prezența și membri ai ASCOR- Asociația Studenților Creștin Ortodocși din România. ”Festivalul Ștefanian ce a debutat pe data de 24 iunie 2017 cu primirea soliilor din ctitoriile ștefaniene, în Cetatea de Scaun a Sucevei se va încheia duminică 2 iulie 2017, la Putna cu pelerinajul la Mănăstirea Putna, unde se află mormântul marelui domnitor, de la moartea căruia, în data de 2 iulie se împlinesc 513 ani”, a ținut să sublinieze președintele Consiliului Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava