Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Culturală ”Romantic Art” Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava, organizează Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri ”Voci de Îngeri”, ediția a V-a 2022.

Evenimentul se va desvășura în perioada 15-17 Aprilie 2022 în sala Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

Pornind de la profilul asociației noastre, urmărind obiectivele propuse, în vederea promovării artei muzicale dorim să realizăm evenimente de calitate, care să pună în valoare copii și tinerii cu aptitudini în interpretarea vocală.

Festivalul-concurs se adresează copiilor și tinerilor iubitori de muzică ușoară (pop) din țară și străinătate, care activează și primesc îndrumare prin intermediul palatelor și cluburilor copiilor, grădinițelor, școlilor, liceelor, asociațiilor culturale și școlilor private, cu vârste cuprinse între 4-25 ani.

Dezvoltarea unor programe culturale dedicate copiilor și tinerilor, în care să-și pună în valoare creativitatea și talentul, oferă accesul către o educație completă și complexă, dar și descoperirea unor laturi noi ale personalității acestora.

Juriul festivalului-concurs este compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și a culturii românești, compozitori, artiști interpreți, profesori de muzică, oameni de radio: Mihai Alexandru, Claudiu Bulete, Viorel Gavrilă, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, George Vanu și Andrei Morar.

Prezentarea festivalului-concurs este realizată de cunoscuta cântăreață suceveancă, Elena Florentina Marianciuc.

Recitalurile susținute de membrii juriului și trupa Artis Band din Suceava la fiecare gala de premiere reprezintă un bun prilej de a împărtăși din experiența unor artiști profesioniști, dezvoltându-le concurenților capacitatea de observație, analiză, selecție, dar și formarea unei atitudini corecte față de valorile autentice.

În cadrul competiției vor participa 325 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 25 ani din județele Suceava, Iași, Botoșani, Neamț, Bacău, Galați, Vaslui ,Sibiu, Cluj, Bihor, Maramureș, Olt  și Mun. București.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a festivalului Voci de Ingeri și pe pagina partenerilor noștri media Radio Iași.

Proiectul este realizat în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava. Intrarea este liberă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava