• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Studenții suceveni se pregătesc temeinic pentru cel mai mare eveniment care urmează să revină în campusul sucevean. Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în calitate de promotor și organizator principal al evenimentului, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și cu sprijinul Conducerii USV, desfășoară în perioada 16-31 mai 2016, cea de-a VI-a ediție a Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești” (ZNSt-USV).

“Zilele și Nopțile Studențești” este un proiect ce a luat amploare de la o ediție la alta, fiind creat cu scopul de a implica toți participanții (studenți, cât și viitori stidenți) într-o serie de activități recreative, ce le oferă acestora ocazia de a experimenta viața studențească la nivel informal. ZNSt USV 2016 înseamnă două săptămâni cu activități pentru toate gusturile încadrate în cele cinci departamente: Divertisment, Sănătate și Mediu, Cultural-Educațional, Sport și Treasure Hunt. Concertele, spectacolele, competițiile sportive, serile de teatru sau dezbaterile sunt doar câteva din activitățile organizate în toată această perioadă.

Anul acesta, deschiderea festivalului va fi marcată pe 16 mai, de un concert susținut de trupa ROA (Rise of Artificials). În deschiderea concertului, va intra pe scenă trupa Univercity, a studenților din USV, iar seara se va încheia cu un after-party pe acordurile muzicii mixate de AYKAD.

Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului, se vor găsi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/znst.asussv.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava