Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2015 a fost unul foarte competitiv pentru participanții la Campionatul Național de Turism Sporitv “Ștafeta Munților”, cu această ocazie fiind organizate 9 etape la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atât din România cât și din afara țării.

Campionatul Național de Turism  Sportiv “Ștafeta Munților” este o  competiție de turism sportiv, organizată la nivel național / internațional ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și de protecție a mediului.

Participanții au vizitat nouă zone spectaculoase din România : Munții Macin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parang, Munții Căpățânii, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Cozia, Masivul Siriu, Munții Piatra Craiului unde s-au întrecut în diverse probe montane concurând la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite.

Pentru că fiecare campionat trebuie să aibă și o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an împreună cu cluburile organizatoare, cât și cu cele care au participat anul acesta vă invită la FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TURISM SPORITV “ȘTAFETA MUNȚILOR” , festivitate care va avea loc în perioada 6-8 Noiembrie 2015 în stațiunea Calimanești – Căciulata din județul Valcea, Hotel Căciulata.

Va așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai merituoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună!

Pentru că în fiecare an există și un bal mascat, anul acesta am decis să dăm o temă balului nostru și aceasta va fi: Port tradițional românesc. Cei sosiți la festivitate vor purta costume corespunzatoare temei.

Puteți afla mai multe despre acest campionat accesând site-ul www.stafetamuntilor.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava