Concert pascal
MOPAN Suceava

A plătit despăgubiri de 10.000 de lei ca să scape de procesul cu Marian Nistor şi cu Vadim Tudor, însă Adi de la Vâlcea s-a trezit chemat din nou la tribunal, potrivit click.ro.

Tot scandalul a izbucnit în 2009, după ce mai mulţi manelişti ar fi interpretat melodia lui Marian Nistor, pe versurile lui Vadim Tudor, ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă”. Autorii au apelat la justiţie şi au cerut despăgubiri, însă toate tunurile s-au îndreptat spre Dinuţ Adrian-Nicolae, alias Adi de la Vâlcea, şi câteva case de producţie. După ani de procese, Marian Nistor şi Vadim au câştigat războiul şi urmau să primească fiecare câte 20.000 de lei. Manelistul vâlcean, sătul să fie târât prin tribunale, a achitat partea lui de 10.000 de lei, plus cheltuieli de executare, după ce s-a trezit cu sechestru pe maşini. Asta, însă, nu l-a scăpat de probleme, aşa că s-a trezit din nou chemat la tribunal, tot pentru plata despăgubirilor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fetele-lui-vadim-il-tarasc-prin-tribunal-pe-adi-de-la-valcea

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava