• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fetiţa lui Robbie Williams şi a Aydei Field, Teddy, în vârstă patru ani, îşi doreşte de Crăciun un cadou neobişnuit: tatuaje, potrivit contactmusic.com.

Soţia cântăreţului nu este deloc impresionată de faptul că fata sa vrea să calce pe urmele tatălui ei. Ayda a spus, potrivit contactmusic.com: „Ştiţi ce a cerut Teddy de Crăciun? Tatuaje. Am pornit pe o cale greşită. Trebuie să îndrept drumul acestei corăbii. Are patru ani. Până la vârsta de 12 ani va avea un tatuaj pe faţă şi un braţ acoperit de desene. Nu, trebuie să iau atitudine.”

Nu doar cu Teddy are Ayda de furcă. Ea a trebuit să se impună şi în faţa lui Robbie, care este dornic să se tatueze pe faţă. „Vrea un tatuaj pe faţă. Nu, mulţumesc. A vrut şi unul pe gât, ceva agresiv. Uneori trebuie să pun piciorul în prag.”, a adăugat soţia artistului, potrivit ziarului Daily Mirror.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava