MOPAN Suceava

Fii la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina 2014 – locul unde cei mai renumiți dealeri auto din Moldova se aliniază la grila de start.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava are plăcerea de a vă invita la cea de a XI-a ediţie a SALONULUI AUTO BUCOVINA 2014 și cea de a VII-a ediție a EXPO FINANCE 2014.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze; vehicule utilitare uşoare; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi, transportatori; servicii financiare și asigurări.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 20 – 22 iunie 2014 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Pe perioada salonului vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment și o tombolă cu premii speciale.

 

Nu uita să ne treci în agendă !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava