• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în colaborare cu Asociația Tinerilor Istorici  și Diplomați (ATID), organizează în perioada 31.03 – 14.04 2014 Campania Umanitară: Fii și tu iepurașul de Paște al lui Sebastian !

Prin această campanie umanitară organizatorii își propun să contribuie la viitoarele operații ale lui Sebastian Crăciun, un tânăr poet în vârstă de 11 ani, din Câmpulung Moldovenesc, diagnosticat de la vârsta de 3 luni cu Tetrapareza Spastica. În urma intervențiilor chirurgicale efectuate până în prezent, precum și a tratamentul medicamentos, Sebastian a reușit să își recupereze mobilitatea mâinilor în proporție de 80%. Deși posibilitățile materiale ale părinților au fost limitate încă de la debutul bolii, aceștia nu au precupețit nici un sacrificiu pentru recuperarea băiețelului. În pofida dizabilitățior fizice ale acestuia, de la vârsta 4 ani părinții l-au înscris la grădinița normală din oraș unde a continuat să meargă până la începerea școlii. Sebastian a reușit să scrie până la această vârstă 2 cărți de povești și poezii pentru copii, artă care l-a ajutat să treacă mai ușor peste această boală și să își înfrunte condiția. Urmatoarea operație, care va putea să îl pună pe picioare va avea loc în luna mai la Chișinău, intervenție pentru care Sebastian are nevoie de aproximativ 1800 de euro.

Campania Umanitară: Fii și tu iepurașul de Paște al lui Sebastian, se deruleaza pe parcursul a două săptămâni, printr-un program de strângeri de fonduri, piesă de teatru și concert umanitar.

Urnele pentru strângerea de fonduri vor fi amplasate la: Carrefour, Liceele județene și la Universitatea Ștefan cel Mare (Book Cafe, Restaurant USV), în intervalul orar 10:00 – 18:00, pe tot parcursul campaniei.

Piesa de teatru va fi susținută de către Teatrul Fabulinus, pe data de 9 aprilie, ora 18:00 în Auditorium Joseph Schmidt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava