Concert pascal
MOPAN Suceava

Au strălucit pe terenul de fotbal în frunte cu „Tata Puiu” şi au fost intitulaţi „Generaţia de Aur”. Acum, copiii lor calcă pe urmele celebrităţii, dar în cu totul alte domenii: televiziune, actorie, modelling. Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria (25 de ani), prezintă ştirile sportive la Matinalul de la Prima TV şi tocmai s-a logodit. Prilej pentru a o lua la întrebări.

  • Click!: Cum te-ai prezenta în câteva cuvinte?

Maria Iordănescu: O persoană modestă, care munceşte din greu pentru visul său şi care îşi stabilieşte obiective realiste. O persoană care îşi doreşte să aibă indentitate proprie, să iasă din umbră legendară a tatălui său. Din punct de vedere profesional, ţinta mea este să ajung la inimile telespectatorilor, aşa cum sunt.

  • Ai şi tu o relaţie cu sportul şi ce practici?

Da, dintotdeauna. Copil fiind, am învăţat pentru prima dată să şutez. N-am fost copilul crescut pe muzică lui Mozart sau Ceaikovski, ci pe imnurile suporterilor din Ghencea. Am auzit în casă vorbindu-se doar despre fotbal. Îmi place fitness-ul şi iubesc squash-ul. Dacă aş fi fost fotbalist, cu siguranţă postul de fundaş ar fi fost al meu.

  • Care este relaţia cu tatăl tău, Anghel Iordanescu?

Am o relaţie deschisă şi strânsă… Dumnezeu, prin Sfântul Botez, ne oferă un înger păzitor fiecăruia. El mi l-a dat mie pe tata, drept ”garanţie”. Aşadar, am doi îngeri păzitori care mă păzesc: unul spiritual şi unul pământesc. Tata este totul pentru mine, nu pot descrie în cuvinte.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-fete-frumoase-si-talentate-au-eroii-generatiei-de-aur

Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre logodna recentă și familia ei celebră: "Tata este totul pentru mine", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava