Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiica adoptivă a regretatului solist Aurelian Preda, Ana Maria Rosa (19 ani), face acuzaţii grave la adresa cântăreţului Nicuşor Iordan, în grija căruia s-a aflat timp de doi ani, până la majorat. În timp ce ea susţine că acesta ar fi abuzat-o sexual, Nicuşor jură că totul este o înscenare. Războiul declaraţiilor, care a debutat la doar trei luni de la decesul lui Aurelian, s-a mutat la tribunal, potrivit click.ro.

Înainte de a pierde bătălia cu cancerul, Aurelian Preda a lăsat un testament, în care a precizat ca bunul său prieten, Nicuşor Iordan, să aibă grijă de fata lui, minoră la acea vreme. Iată varianta fetei, potrivit sursei citate: „Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus fiica lui Aurelian.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-lui-aurelian-preda-spune-ca-fost-abuzata-sexual-si-santajata-de-prietenul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava