Fiica adoptivă a regretatului solist Aurelian Preda, Ana Maria Rosa (19 ani), face acuzaţii grave la adresa cântăreţului Nicuşor Iordan, în grija căruia s-a aflat timp de doi ani, până la majorat. În timp ce ea susţine că acesta ar fi abuzat-o sexual, Nicuşor jură că totul este o înscenare. Războiul declaraţiilor, care a debutat la doar trei luni de la decesul lui Aurelian, s-a mutat la tribunal, potrivit click.ro.

Înainte de a pierde bătălia cu cancerul, Aurelian Preda a lăsat un testament, în care a precizat ca bunul său prieten, Nicuşor Iordan, să aibă grijă de fata lui, minoră la acea vreme. Iată varianta fetei, potrivit sursei citate: „Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus fiica lui Aurelian.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-lui-aurelian-preda-spune-ca-fost-abuzata-sexual-si-santajata-de-prietenul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava