MOPAN Suceava

Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreței Whitney Houston și a lui Bobby Brown, a fost spitalizată, sâmbătă, după ce a fost găsit fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia, informează contactmusic.com.

Soțul lui Bobbi Kristina, Nick Gordon, și un prieten au anunțat poliția. Brown a fost resuscitată și dusă apoi la spitalul North Fulton, câteva ore mai târziu fiind stabilizată.  Poliţia continuă să cercetările în acest caz, precizează The Hollywood Reporter.

Incidentul vine cu numai două săptămâni înainte de împlinirea a trei ani de la moartea lui Whitney Houston – faimoasa cântăreață a fost găsită moartă într-o baie de hotel, în Los Angeles, pe 11 februarie 2012. Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Lisa Holland, purtătoara de cuvânt a poliției locale din Roswell, a declarat pentru people.com: „Bineînțeles, știm cu toții că mama ei a murit în același mod.”

Bobbi Kristina încă suferă după mama ei – luni, aceasta a scris pe Twitter: „Îmi este dor de tine mami… Atât de mult … te iubesc mai mult cu fiecare secundă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava