Concert pascal
MOPAN Suceava

Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett Smith, a rupt tăcerea despre conflictul care a dat peste cap întreaga viață a familiei de artiști, în noaptea decernării premiilor Oscar, din 28 martie 2022, notează click.ro.

„Toți membrii familiei mele sunt oameni, și iubesc acest lucru în cazul fiecăruia dintre ei. Din cauza situației și a poziției ocupate, umanitatea noastră nu este mereu acceptată și se așteaptă de la noi să ne comportăm în moduri care nu sunt propice unei vieți sănătoase sau oneste”, a declarat Willow Smith, 21 de ani, conform CNN.

Practic, fiica lui Will Smith a ținut să spună că gestul și greșeala tatălui ei sunt niște manifestări umane și, bune sau rele, nu ar trebui să arunce asupra sa o anatemă sau să îl determine pe acesta să recurgă la diverse tertipuri care nu îl caracterizeză pentru a ieși basma curată.

De altfel, la scurt timp după incidentul din noaptea decernării premiilor Oscar, 28 martie 2022, Will Smith, 53 de ani, a demisionat din Academia Americană de Film, instituția care organizează și acordă premiile Oscar, amintește sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiica-lui-will-smith-despre-conflictul-din-2184663.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava