Concert pascal
MOPAN Suceava

Ioniță de la Clejani a răsfățat-o pe Margherita ca pe o prințesă, cu mașină de 45.000 de euro, haine de fițe, vacanțe, însă aceasta a reușit mereu să își bage părintele în scandalui din cauza faptelor ei. Tot fiica pe care a renegat-o, „Cenușăreasa” Ramona Manole, este cea care trăiește frumos, face bani din cântat, are grijă de copii și iată, are și un caracter de toată lauda, notează click.ro.

Ramona a avut o soartă grea, din cauza sărăciei ajungând să cânte și să cerșească în Londra. A venit însă acasă, s-a zbătut să se descurce, a reușit să își facă niște piese bune și să aibă cântări. Are trei copiii pe care îi creste singură, iar tatăl ei nu a ajutat-o nici măcar cu  alimente. Iată că în scandalul recent în care a fost implicată Margherita, sora sa vitregă, Ramona a făcut o postare pe Facebook pentru care a fost intens apreciată. Deși mulți se așteptau ca ea să aibă o atitudine răzbunătoare, a dat dovadă de înțelepciune. „Educația mea nu îmi dă voie să mă bucur de răul nimănui, pentru ca eu cunosc viața de jos. Țin să vă mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre și, indiferent de situație, dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea”, a scris Ramona pe Facebook, potrivit sursei citate. Prietenii au apreciat-o pentru modul în care și-a arătat solidaritatea în acest caz.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-renegata-de-ionita-de-la-clejani-gest-de-toata-lauda-scandalul-cu-margherita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava