MOPAN Suceava

Nu a trecut nici o săptămână de când marea artistă a muzicii lăutărești Gabi Luncă (82 de ani) a fost condusă pe ultimul drum. Fiicele solistei nu-și revin după ce și-au pierdut mama, răpusă în doar două săptămâni de virusul Covid- 19. Acestea merg zilnic la mormânt să o plângă pe cea care le-a dat viață, notează click.ro.

Fiicele marii soliste nu pot însă să-și revină după pierderea mamei lor. Ele merg zilnic la cimitir pentru a-și plânge mama la momânt. Fratele lor, Emanuel Onoriu, nu a ajuns nici la înmormântare și nici la cimitir să-și plângă mama. Acesta a fost infectat cu Covid-19 și este izolat la domiciliu, împreună cu toată familia lui. ”Mergem zilnic la mormânt s-o plângem pe mama. Așa se face la noi, la penticostali. Mama de aceea și-a dorit să fie înmormântată aici la Dămăroaia, să fie aproape de casa noastră. Să ne fie ușor să mergem zilnic la ea, pe jos. Nu mă pot împăca cu gândul că ea nu mai e. Ieri am sunat-o din greșeală la telefon!“, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fiicele-lui-gabi-lunca-zile-grele-dupa-moartea-mamei-lor-mergem-zilnic-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava