MOPAN Suceava

Nu știi unde să îți inviți jumătatea în weekend-ul dedicat iubirii? La Iulius Mall Suceava, în acest sfârșit de săptămână, va avea loc un concert al Filarmonicii, dar și un târg de nunți la care îți poți organiza cea mai importantă petrecere până la cele mai mici detalii. Pe copii îi așteptăm, cu dragoste, la Atelierele de Creație.

Ritmurile muzicii clasice au fost întotdeauna un bun aperitiv pentru orice seară romantică. În zona food court din Iulius Mall Suceava, duminică, 16 februarie 2020, de la ora 18:00, Filarmonica de Stat din Botoșani vă va reaminti că dragostea poate începe cu un sunet suav de nai, dar poate avea și forța unui trombon. Vocile sopranei Mediana Vlad și tenorului Bogdan Lupea se vor împleti cu interpretarea virtuoasă a instrumentiștilor, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi.

Dacă ai spus deja cel mai frumos „Da”, te așteptăm la etajul Iulius Mall Suceava, acolo unde are loc Târgul de Nunți Bucovina. Viitori miri pot descoperi, până duminică, 16 februarie, ce surprize au adus cu ei cei mai importanți expozanți din domeniu. Târgul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava. Rochii tip sirenă sau prințesă, costume de mire în diferite culori și modele, reprezentanți ai restaurantelor și multe oferte speciale pregătite de profesioniști te așteaptă să le descoperi.

Copiii sunt așteptați, sâmbătă, 15 februarie, de la orele 14.00 și 15.00, de specialiștii Creativ & Deco, la Atelierul de Creație, să realizeze împreună pisicuțe din lemn. Cei mici au nevoie de activități educative și atractive, care să-i ajute să-și dezvolte imaginația. Atelierul de Creație este locul potrivit, unde atmosfera ludică și învățarea prin joc fac echipa perfectă. Materialele sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar copiii pot lua acasă pisicuțele. Înscrierile se fac la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor, în limita locurilor disponibile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava