MOPAN Suceava

De astăzi şi până pe 16 februarie cinefilii pot viziona peste 20 de producţii franceze recente prin Orange TV Go, pe smartphone, tabletă şi laptop. Timp de o lună ei pot urmări filmele din cadrul primului festival online de cinematografie franceză, myFrenchFilmFestival.com, aflat la a cincea ediție.

Anul acesta în competiţie se află 10 filme de lung metraj și 10 scurtmetraje. De asemenea,  în afara concursului participă şi alte filme, printre care unul de patrimoniu și două producții canadiene. În timpul festivalului, clienţii le pot urmări pe site-ul tvgo.orange.ro sau în aplicaţia Orange TV Go, la secţiunea My French Film Festival, prin autentificarea cu datele contului lor Orange, creat pe www.orange.ro/contul-meu. Vizionarea filmelor prin Orange TV Go este gratuită, iar traficul de date este taxat în funcţie de serviciul de internet folosit. Filmele sunt subtitrate în limba română.

Prin acest parteneriat cu myFrenchFilmFestival.com, Grupul Orange continuă tradiţia de susţinător al cinematografiei. Compania sprijină industria filmului prin sponsorizarea unor evenimente de anvergură la nivel internaţional, precum Festivalul de Film de la Cannes, şi a evenimentelor locale de profil, cum sunt în România Gala Gopo, Festivalul Internaţional Très Courts, Le Festival du Film Français şi Le Festival de Cannes à Bucharest. De asemenea, Orange derulează programul Orange Film, prin intermediul căruia clienţii săi primesc două bilete la preţul unuia la cinematografele partenere.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV şi despre platforma online Orange TV Go se pot găsi pe www.orange.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava