Concert pascal
MOPAN Suceava

Radio As Suceava organizeaza doua seri de film, in zilele de 27 si 28 noiembrie a.c., orele 19.00. Filmul „Dupa Dealuri”, in regia lui Cristian Mungiu, dublu premiat la Festivalul de Film de la Cannes si selectat pentru premiile Oscar, va fi lansat in Auditorium „Joseph Schmidt” al Universitatii „Stefan cel Mare”, Suceava.
Radio As invita pasionatii de film nu doar la o experienta culturala unica, ci si la intalnirea cu regizorul Cristian Mungiu, insotit de actorii filmului, in data de 27 noiembrie, ora 19.00.

Filmul „Dupa Dealuri” circula atat in tara, cat si peste hotare, bucurandu-se de un public entuziast si care a cerut organizarea unor proiectii speciale in mai multe orase din Romania. „Dupa Dealuri” spune povestea a doua fete care au crescut impreuna si care se reintalnesc dupa cativa ani de despartire.
Cristian Mungiu s-a remarcat ca regizor si scenarist si cu filmele „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” si „Amintiri din epoca de aur”.
Radio As organizeaza doua seri culturale si ofera posibilitatea ascultatorilor sai sa castige invitatii la premiera filmului din data de 27 noiembrie, ora 19.00.
Pretul unui bilet este de 1 leu.

Evenimentul este organizat de Radio As si sustinut de Universitatea „Stefan cel Mare”, Suceava, Librariile Alexandria, Mosia Cai de Vis, pensiunea El Quatro, Tipografia Step Studio, Padrino.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava