Concert pascal
MOPAN Suceava

Așteptarea se apropie de sfârșit! După un parcurs istoric în cinematografe,  pelicula fenomen global regizată de James Cameron, „Avatar: Calea apei” va debuta pe 7 iunie pe Disney+ și va include conținut bonus în care telespectatorii pot face cunoștință cu regizorul și producătorii, echipa de distribuție și echipa de filmare.

„Avatar: Calea apei” a debutat în cinematografe pe 16 decembrie și a devenit cel de-al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile și din întreaga lume obținând aproape 2,32 miliarde de dolari din încasări. Nominalizată pentru mai multe premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, pelicula a stabilit un nou standard în ceea ce privește efectele vizuale. Produs de Cameron și de partenerul lui de o viață Jon Landau, filmul de la 20th Century Studios-Lightstorm Entertainment îi are ca protagoniști pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis și Kate Winslet. Această distribuție ilustră este completată de tinerii actori talentați Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass și Jack Champion. Scenariul a fost creat de James Cameron, Rick Jaffa și Amanda Silver, pe baza unei narațiuni de James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman și Shane Salerno. David Valdes și Richard Baneham au rolul de producători executivi ai filmului.

„Avatar: Calea apei” atinge noi culmi și explorează zone nedescoperite din adâncuri, când James Cameron revine în lumea Pandorei în această aventură plină de acțiune și emoție. Acțiunea filmului se petrece la mai mult de zece ani de la evenimentele din primul film, astfel că „Avatar: Calea apei” prezintă povestea familiei lui Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), problemele cu care se confruntă aceștia și până unde trebuie să meargă pentru a fi în siguranță, luptele pe care trebuie să le poarte pentru a rămâne în viață și tragediile pe care trebuie să le îndure. Toate acestea se petrec pe fundalul peisajelor marine uluitoare din Pandora, unde publicul face cunoștință cu o nouă cultură, Na’vi, și tot felul de creaturi acvatice exotice.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava