Actrița Anna Chancellor a dezvăluit că membrii distribuției filmului ”Patru nunți și o înmormântare” au discutat posibiliatatea de a face o continuare a peliculei, scrie contactmusic.com. Anna Chancellor – care a jucat rolul Henrietta în comedia romantică din anul 1994 – a divulgat că s-a întâlnit recent cu colegii de pe platoul filmului de succes și au discutat chiar despre perspectiva de a realiza o peliculă care să urmeze celei de acum peste două decenii. Ea a împărtășit, potrivit sursei citate: „Este o nebunie că totul s-a întâmplat în urmă cu 24 de ani. Nu a fost prezentă toată distribuția la reuniune, dar am fost cam în număr de 10. A fost fantastic.”

Cu toate acestea, Anna are îndoieli în privința realizării acestei idei. Actrița crede că realizatorii filmului au întârziat cam mult cu o continuare pentru peliculă. Ea a declarat pentru ziarul Daily Mirror: „Am discutat despre o continuare, dar nu cred că va exista. A fost unul dintre primele filme în care am apărut, așadar totul a fost minunat, dar generația actuală nu este familiarizată cu pelicula.”

Cu toate acestea, Richard Curtis – care a scris ”Patru nunți și o înmormântare” – a susținut că Hugh Grant, care a jucat rolul principal al lui Charles, a fost cel care a dat viață scenariului său.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava