MOPAN Suceava

Actrița Anna Chancellor a dezvăluit că membrii distribuției filmului ”Patru nunți și o înmormântare” au discutat posibiliatatea de a face o continuare a peliculei, scrie contactmusic.com. Anna Chancellor – care a jucat rolul Henrietta în comedia romantică din anul 1994 – a divulgat că s-a întâlnit recent cu colegii de pe platoul filmului de succes și au discutat chiar despre perspectiva de a realiza o peliculă care să urmeze celei de acum peste două decenii. Ea a împărtășit, potrivit sursei citate: „Este o nebunie că totul s-a întâmplat în urmă cu 24 de ani. Nu a fost prezentă toată distribuția la reuniune, dar am fost cam în număr de 10. A fost fantastic.”

Cu toate acestea, Anna are îndoieli în privința realizării acestei idei. Actrița crede că realizatorii filmului au întârziat cam mult cu o continuare pentru peliculă. Ea a declarat pentru ziarul Daily Mirror: „Am discutat despre o continuare, dar nu cred că va exista. A fost unul dintre primele filme în care am apărut, așadar totul a fost minunat, dar generația actuală nu este familiarizată cu pelicula.”

Cu toate acestea, Richard Curtis – care a scris ”Patru nunți și o înmormântare” – a susținut că Hugh Grant, care a jucat rolul principal al lui Charles, a fost cel care a dat viață scenariului său.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava