MOPAN Suceava

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava va avea mâine, de la ora 11.00, la sala Unirea, o misiune foarte dificilă în disputa cu una din candidatele la promovarea în Divizia A1, CSM Gloria Buzău. Partida din prima etapă a returului, ce va avea loc în faţa propriilor suporteri, este ultima din acest an pentru echipa suceveană pregătită de antrenorul Tudor Orăşanu.

La fel ca şi-n turul campionatului, sucevenii vor aborda acest meci şi retur cu o echipă ce are o medie de vârstă foarte mică, în care se regăsesc doar trei seniori şi 10 juniori I şi II, ce sunt pregătiţi tot de Tudor Orăşanu la echipele Liceului cu Program Sportiv din Suceava. În tur, CSM Suceava a pierdut la Buzău cu 3–0 la seturi, în două dintre ele la 19 şi 18, în faţa unui adversar cu jucători cu o experienţă foarte mare, o parte în prima divizie, la Dinamo sau Steaua Bucureşti.

„După meciul din tur, pot să spun că echipa Buzăului este favorita principală la promovare, cu jucători şi un buget ce îi permite acest lucru, chiar dacă acum ocupă poziţia a doua, la două puncte de liderul seriei. Este clar că sunt favoriţi în meciul de sâmbătă şi vom avea o misiune dificilă, dar pe de altă parte va fi un plus pentru jucătorii noştri foarte tineri, care se vor confrunta cu situaţii pe care le mai prinzi în prima divizie şi-n acest fel au şansa să crească şi să capete experienţă”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

CSM Suceava va relua campionatul pe 26 ianuarie, când vor juca tot pe teren propriu, cu CS Ştiinţa Bacău.

Clasamentul seriei est
1. Ştiinţa Bucureşti 5 4 1 0 0 14
2. Gloria Buzău 5 4 0 0 1 12
3. Rapid Bucureşti 5 3 0 1 1 10
4. CSM Suceava 5 1 1 0 3 5
5. Ştiinţa Bacău 5 0 1 1 3 3
6. CSM Râmnicu Sărat 5 0 0 1 4 1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava