Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 difuzează marea finală Asia Express sezonul 4. După primele 3 sezoane cu Gina Pistol, fanii emisiunii au cunoscut-o acum pe Irina Fodor în rol de prezentatoare și s-au convins de ce Răzvan Fodor, soțul ei, o iubește atât de mult. Click! îți prezintă poze uitate, cu ei doi, dintr-o vacanță, în Thailanda, conform click.ro.

Asia Express sezonul 4 a ajuns la final, iar familia Fodor a ajuns să fie strâns legată de această emisiune de aventură. Dacă anul trecut Răzvan Fodor a câștigat sezonul al treilea, alături de Sorin Bontea, anul acesta jumătatea feminină a familiei Fodor s-a remarcat în prime time, ca prezentatoare a emisiunii.

Irina (33 de ani) și Răzvan Fodor (46 de ani) sunt căsătoriți din 2010 și au făcut pasul cel mare după 3 ani de relație. După doar câteva luni de tatonări și o excursie în India împreună, cei doi au fost de nedespărțit. Încă de la prima vedere Răzvan Fodor a știut că ea este aleasa, însă a avut de „muncit” până a intrat în grațiile Irinei. Noi vă oferim câteva imagini de pe vremuri, când au fost în vacanță cu Adela Popescu și cu actrița Alina Grigore. La vremea aceea, Fodor era solist în trupa Krypton, iar Irina, reporter PRO TV.

Răzvan Fodor: “Irina a venit în momentul potrivit”

„Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere. Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.r. Irina). Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a povestit Răzvan Fodor, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar. „Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi de o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam. Nu prea mă mai interesa nimic. Cum scotea două vorbe (n.r. o posibilă parteneră), gata. Judecată, direct și gata, era «La revedere!»”. Nu mai aveam răbdare”, povestea Răzvan despre căutările lui înainte de a o întâlni pe Irina.

Citește articolul complet pe:   https://www.click.ro/vedete/romanesti/finala-asia-express-poze-rare-cu-irina-si-razvan-fodor-inainte-de-casatorie-ii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava