Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Răsturnare incredibilă de situaţie după finala „Burlacul”. Una dintre concurente s-a bucurat că Andrei Andrei nu a ales-o pe ea câştigătoare şi se pare că avea şi un motiv întemeiat: încă mai nutrea sentimente puternice pentru fostul iubit! Ayda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un grec cu care s-a iubit pătimaş şi înainte de concurs, potrivit click.ro.

Ayda, Andreea şi Daiana au fost cele trei fete care au ajuns până în finala „Burlacul”. Prima eliminată a fost chiar Ayda care de atunci le-a mărturisit celolalte două concurente că nu este afectată de decizia lui Andrei Andrei. Celelalte două fete rămase în concurs nu au crezut-o deloc pe tânăra. Ultima ceremonie a trandafirului a fost extrem de emoționantă şi foarte fericită pentru Ayda. Când a auzit decizia din finala „Burlacul”, bruneta l-a surprins pe Andrei, deoarece nu a părut deloc afectată: „Este reciproc. Simt că nu sunt vindecată după fostul meu prieten. M-am distanţat de când am venit în România”, a spus Ayda după ce a aflat că nu a fost aleasă, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/finala-burlacul-una-dintre-pretendentele-la-inima-lui-andrei-s-intors-bratele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava