Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest sfârşit de săptămână, sucevenii sunt invitaţi la Iulius Mall, să petreacă timpul lor liber în compania bunei dispoziţii. Târg de antichităţi, atelier de creaţie, activităţi distractive alături de clovnul Bobo, lecţii de dans şi un spectacol de talente sunt propunerile îndrăgitei destinaţii de shopping şi recreere.

De vineri până duminică, în perioada 6 – 8 noiembrie 2015, sucevenii pasionaţi de obiectele cu patina timpului sunt invitaţi la Târgul de Artă şi Antichităţi. La parterul Iulius Mall Suceava, clienţii vor descoperi piese deosebite, ancorate în trecut, care le vor îmbogăţi colecţiile sau care pot fi cadouri cu personalitate. Ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister sunt propunerile expozanţilor. În plus, târgul este un bun prilej pentru pasionaţii de istorie pentru a afla poveştile unor obiecte reprezentative pentru perioade îndepărtate.

Sâmbătă, pe 7 noiembrie, la Iulius Mall Suceava, copiii vor avea parte de activităţile lor preferate. De la ora 14.00, în zona KidsLand, prichindeii care vor să-şi exploreze îndemânarea şi imaginaţia pot participa la atelierul de creaţie. Alături de echipa Palatului Copiilor, cei mici vor realiza suporturi pentru instrumentele de scris, pe care le vor lua acasă. După ce vor deprinde etapele în crearea suporturilor, copiii le vor decora prin tehnici ingenioase.

De la ora 16.00, clovnul Bobo intră în scenă, cu numeroase farse haioase şi giumbuşlucuri. Ştrengarii sunt aşteptaţi la o întâlnire cu îndrăgitul personaj, unde ingredientele cheie vor fi: distracţia, trucurile amuzante, baloanele colorate şi surprizele dulci.

Tot sâmbătă, cei care vor să-şi exerseze mişcările pot accepta invitaţia la dans. De la ora 18.00, la parterul Iulius Mall, în compania profesioniştilor de la şcoala Salsa Family, începătorii sau experimentaţii vor dansa pe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Duminică, de la ora 18.00, pe scena din food court-ul Iulius Mall va avea loc finala concursului „Sucevenii au Talent”. În competiţia artistică au rămas 15 finalişti, care au impresionat juriul şi publicul cu numerele lor originale. O iniţiativă a Clubului de Marketing din cadrul Asociaţiei de Cooperare Cultural Educațională Suceava, evenimentul face cunoscute talentele Sucevei, fiind ocazia de a ieşi din anonimat şi de a împărtăşi pasiunea lor publicului larg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava