Concert pascal
MOPAN Suceava

Finala ediției 2018-2019 a Cupei României „Railex” la fotbal, faza județeană, se va disputa între formațiile de Liga a IV-a Viitorul Liteni, care este și deținătoarea trofeului, și Recolta Fântânele. Echipa din Fântânele a ajuns în ultimul act după ce a eliminat în semifinale pe Zimbru Siret, într-o dublă manșă. Recolta a luat o opțiune importantă pentru calificare încă după manșa tur, când s-a impus cu scorul de 4-0 pe stadionul din Siret. Jocul retur, disputat, pe teren propriu, s-a încheiat tot cu victoria trupei antrenate de Costel Pătrășcanu și Ștefan Avasiloaie, cu scorul de 2-0, cu ajutorul golurilor marcate de Condurache și Danilescu.

Pe jumătatea cealaltă de tablou, Viitorul Liteni a dispus în turul semifinalelor cu categoricul scor de 6-0 de Vânătorul Dorna Candrenilor, formație care a anunțat forfait pentru partida retur, programată la mijlocul acestei săptămâni, oficialii echipei motivând că problemele de efectiv au stat la baza neprezentării la meciul de la Liteni.

Meciul decisiv pentru desemnarea câștigătoarei ediției 2018-2019 a Cupei României „Railex” va avea loc mâine, 21 mai, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Areni, în organizarea Asociației Județene de Fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava