MOPAN Suceava

Finalele UEFA Champions League și UEFA Europa League se dispută în acest weekend și pot fi urmărite în DIRECT, pe Digi Sport 1 și Digi 4K sau pe Digi Oline. Astăzi, de la ora 22:00, FC Sevilla și Inter Milano se confruntă pentru trofeul Europa League, iar duminică, de la ora 22:00, fanii sportului rege vor urmări lupta dintre Paris Saint-Germain și Bayern Munchen, pentru a afla cine va fi campioana Europei.

Andaluzii de la Sevilla și-au depășit recordul și joacă acum în a șasea finală de UEFA Europa League, după ce au învins-o luni, cu 2-1, pe Manchester United. Sevilla are, astfel, cu două prezențe în această cupă mai mult decât orice echipă din Europa. Italienii de la Inter au făcut spectacol la Dusseldorf și au înscris 5 goluri în semifinală în poarta celor de la Șahtior Donețk, care nu au avut nicio șansă.

Bayern Munchen, după ce a învins zilele trecute Barcelona cu spectaculosul scor de 8-2 și cu 3-0 pe Lyon, vin să joace o finală de senzație în Liga Campionilor. PSG a ajuns pentru prima dată în finala UEFA Champions League și este motivată să dea tot ce are mai bun, mai ales că patronii clubului au promis o primă de 1 milion de euro pentru fiecare jucător, dacă vor câștiga titlul.

Ambele confruntări vor fi analizate în cadrul unor emisiuni speciale Euro Fotbal. Vineri, finala UEFA Europa League va fi analizată de către jurnalistul Digi Sport George Dobre, care îi va avea în platou pe Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu. Duminică, finala Ligii Campionilor va fi discutată de către jurnalistul Digi Sport Andrei Niculescu și invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

Vineri, 21 august, 22:00, finala UEFA Europa League
Sevilla – Inter Milano, pe Digi Sport 1 și Digi4K

Duminică, 23 august, 22:00, finala UEFA Champions League
PSG – Bayern Munchen, pe Digi Sport 1 și Digi4K

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava