• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Corul Bravissimo, câștigătorii ediției cu numărul 3 din sezonul 9 al show-ului de televiziune Next Star, lansează videoclipul piesei „Mulțumesc, iubită mamă”.

Este cel mai frumos mesaj de 8 Martie, venit din partea unor îngeri de copii și a dirijoarei Elena Radu. Atât melodia compusă de Marian Nistor, textul scris de Corneliu Vadim Tudor, orchestrația, interpretarea, dar mai ales modul în care minunile și-au expus dragostea și recunoștința față de persoana care le-a dăruit viață, fac din acest videoclip o capodoperă de sentimente.

Totul este pe cât de simplu, pe atât de profund și emoționant, într-un fundal alb de puritate. Ce poate fi mai frumos pentru o mamă decât un mesaj sincer, din toată inima, venit din partea propriului înger. Mămicile, dar și bunicile, alături de întreaga echipă de realizatori nu și-au putut stăpâni lacrimile la prima vizionare a acestui videoclip. Emoțiile sunt pozitive și te încarcă cu o energie bună. Dar te lăsăm, dragă cititorule, să-ți bucuri sufletul cu această realizare.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava