MOPAN Suceava

La 19.09.2019, o  patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN 15C din comuna Boroaia, ansamblul rutier cu semiremorcă condus de un bărbat din orașul Frasin care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat  faptul că, materialul lemnos a fost încărcat de pe raza comunei Boroaia, iar în avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto era consemnată o societate comercială din comuna Pătrăuți, motiv pentru care, ansamblul auto a fost condus la sediul Ocolului Silvic Fălticeni pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, la 20.09.2019, polițiștii și specialiștii Gărzii Forestiere Suceava au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând un volum total de 51,67 m.c. cherestea tivită de esență brad și nu 45,30 m.c. conform documentelor.

În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 6.000 de lei a societății comerciale din comuna Pătrăuți care a emis documentele, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat ilegal în valoare de 33.017 lei, ce a fost lăsat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava