Concert pascal
MOPAN Suceava

Construirea Aqua Park-ului din Suceava în cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava unde vor mai fi Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și terenuri de fotbal, a intrat în linie dreaptă. Primarul Ion Lungu a anunțat în prima conferință de presă a anului că a fost adjudecata licitația  pentru „Servicii de elaborare a documentației tehnico – economice in vederea obținerii finanțării nerambursabile pentru proiectul „Aqua Park in cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava”.  El a arătat că au fost depuse 4 oferte, fiind declarată câștigătoare oferta cu numărul maxim de puncte, respectiv 100 puncte, a ofertantului SC „POLIART” SRL Oradea. Valoarea ofertei este de 2.800.000 lei fără TVA.

Aqua Parcul va fi realizat pe o suprafață de 3,5 hectare și va avea o clădire principală care va cuprinde: ansamblu de bazine, piscine acoperite, tobogane pe categorii de vârstă, grupuri sanitare, spații comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu Wellness & SPA și un punct de prim ajutor. Toate acestea pe o suprafața de 10.000 mp. Pe diferența de 25.000 mp vor fi amenajate: piscine exterioare din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, bază observare pentru post salvamar, o fântână arteziana, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice și locuri de parcare.

Perioada contractului este de 36 luni, realizare documentație +asistenta depunere proiect pe fonduri europene. ”Vom  depunem proiectul  pentru finanțare la  ADR Nord -Est Piatra Neamț pe Programul Operațional  Regional 2021-2027”, a mai spus Lungu.

 

Firma orădeană Poliart va realiza documentația tehnico-economică în vederea obținerii finanțării nerambursabile pentru construirea Aqua Park-ului din Suceava. Vor fi piscine acoperite și în aer liber, tobogane, plajă, jacuzzi, magazine (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava