MOPAN Suceava

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Suceava împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au efectuat un control la o societate comercială, pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase, ocazie cu care au constatat faptul că, operatorul economic nu a îndeplinit obligația de a verifica veridicitatea codului unic precum și data, ora, minutul și secunda prin interogarea aplicației informatice.

Totodată, nu a fost respectată obligația referitoare la modul de operare a datelor în aplicaţia informatică
Având în vedere cele constate s-a procedat la sancționarea contravențională a societăţii comerciale cu amendă în cuantum de 7.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 şi la confiscarea cantității de 50,11 mc cherestea de esenţă rășinoase, în valoare de 36.029,09 lei.

De asemenea s-a constatat faptul ca operatorul economic nu respectă obligația legală de verificare a codurilor unice aferente avizelor intrate in punctul de lucru si operează in mod eronat datele in aplicația informatică.

În cauză s-au aplicat 3 sancţiuni contravenționale in valoare de 8.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 144,19 m.c. lemn cherestea rășinoase în valoare de 103.672,61 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava