Concert pascal
MOPAN Suceava

Firma sucevean Moldproiect SRL va proiecta viitoarea Sală a Unirii care va rezulta în urma reamenajării curții interioare a Palatului Administrativ. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care a prezentat și câteva schițe. ”O sală care să fie un amfiteatru, un miniparlament în care CJ să-și desfășoare ședințele și sper eu cândva Suceava să fie capitală de regiune și acest parlament regional să-și desfășoare activitatea în această sală”, a declarat Flutur.

Contractul cu firma de proiectare va fi încheiat luni, 5 februarie. Pentru realizarea Sălii Unirii prin reamenajarea curţii interioare a Consiliului Judeţean deliberativul județean a aprobat suma de 119.000 de lei. Suma va fi utilizată pentru întocmirea documentaţiei necesare demarării lucrărilor însemnând expertiza tehnică, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic şi toate avizele necesare inclusiv asistenţa tehnică proiectant. Gheorghe Flutur a declarat că inițial proiectul privind realizarea Sălii Unirii a fost propus spre finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală însă Ministerul Dezvoltării l-a respins. Flutur a declarat că proiectul va fi realizat cu fonduri de la bugetul judeţean şi că Sala Unirii va fi inaugurată la timp pentru a marca Centenarul Marii Uniri.

Firma suceveană Moldproiect va proiecta viitoarea Sală a Unirii de la Consiliul Județean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava