MOPAN Suceava

Firma suceveană Test Prima va realiza proiectul tehnic privind aducțiunea de gaz metan în Burdujeni-sat și în cartierul Tineretului de pe Dealul Mănăstirii. Potrivit contractului încheiat cu Primăria municipiului Suceava, beneficiarul investiției, proiectul va costa 65.000 de lei fără TVA și va fi finalizat în maximum 90 de zile. Primarul Ion Lungu speră ca în această toamnă să demareze și licitația pentru desemnarea constructorului iar în primăvara anului viitor să înceapă efectiv lucrările. ”Veste bună pentru gazul metan în Burdujeni sat. Știu că oamenii nu mai au răbdare dar este o foaie de parcurs și noi ne ținem de ea. S-a aprobat studiul de fezabilitate în Consiliul Local iar acum am încheiat contractul pentru execuția proiectului tehnic cu firma Test Prima. Eu sper ca la finele lunii octombrie să fie gata proiectul tehnic. Acum se lucrează și la studiul topografic în Burdujeni sat și în cartierul Dealul Mănăstirii. Vrem să demarăm licitația pentru executarea lucrărilor de distribuție a gazului metan astfel încât în mod concret din primăvară să se lucreze efectiv. Peste 90% din cetățenii din Burdujeni sat vor gaz metan ceea ce ne obligă să demarăm investiția cât mai repede”, a declarat Lungu. Consiliul Local Suceava a aprobat în urmă cu două luni proiectul pentru extinderea rețelei de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat și în cartierul Tineretului, de pe Dealul Mănăstirii. Valoarea totală a proiectului este de peste un milion de euro, și presupune extinderea reţelelor de gaz metan pe 33 de străzi, beneficiari ai acestor investiții fiind sucevenii din peste 1.300 de imobile. În total vor fi montați aproape 1.100 de metri liniari de conductă de repartiție de presiune medie, 27.555 metri liniari de conductă de distribuţie de presiune redusă, din polietilenă, 70 de metri liniari de conductă de oţel, precum și o staţie de reglare-măsurare de 6.000 de Nmc/h.

Noile rețele vor fi construite pe străzile 22 Decembrie, Căpitan Grigore Andrei, Iasomiei, Alunului, Eternităţii, Spicului, Ștefan Răzvan, Titu Maiorescu, Marin Preda, Camil Petrescu, Înfrăţirii, Ștefan Luchian, Crângului, Ioan Nistor, Dobrilă Eugen, Făgetului, Molidului, Plevnei, Ecaterina Teodororiu, Pictor Panaitean, Victor Babeș, Mioriţei, Căprioarei, Lev Tolstoi, Tiberiu Popeia, Pietrăriei, Vasile Pârvan, Cuza Vodă, toate din cartierul Burdujeni Sat.

Pentru cartierul Tineretului, investițiile vor fi făcute pe străzile Mircea Hrișcă, Demostene Botez, Eusebiu Camilar, Mircea Motrici și Constantin Sofroni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava