• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

SC ACET SA Suceava, operatorul județean de apă și canalizare, și firma germană Pfeiffer, care execută lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, au fost puse la zid de viceprimarul Lucian Harșovschi fiind acuzate că prin modul de lucru defectuos produc un disconfort major locuitorilor municipiului Suceava. Harșovschi a arătat că ACET a intervenit de la începutul anului și până în prezent la remedierea a peste 140 de avarii pe carosabil, trotuare sau spații verzi însă el susține că nu a adus zonele respective la starea inițială acestea rămânând ”ca după război”. Reparațiile după remedirerea avariilor, a spus viceprimarul, au fost făcute de primărie cu bani de la buget ceea ce în opinia sa nu este normal. ”De aceea consilierii locali ai PNL care sunt membri în AGA la ACET au temă clară să rezolve aceste probleme să analizeze ce se întâmplă la ACET pentru ca disconfortul populației să fie cât mai mic”, a spus Harșovschi.

Viceprimarul s-a luat și de firma Pfeiffer care în opinia sa ”își bate joc de suceveni”. El a amintit că amenzile aplicate societății germane au ajuns la circa 50.000 de lei avertizând că ele vor continua dacă se va lucra la fel de prost ca până acum. ”Percepția populației vizavi de lucrările la rețele de apă și canalizare este negativă. Și asta din cauza modului de lucru defectuos ale celor de la Pfeiffer care creează foarte mult disconfort. Facel apel și la Pfeiffer și la ACET să readucă la starea inițială zonele pe care intervin și să nu ne dea posibilitatea să aplicăm iar amenzi”, a declarat viceprimarul Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava