Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest frumos la 3 săptămâni de la moartea regretatului artist. Acesta a lansat o melodie și un videoclip în memoria artistului, intitulat „E pustie pădurea fără glas de turturea”, potrivit click.ro.

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că Petrică Mîțu Stoian i-a fost ca un tată şi l-a îndrumat în cariera lui muzicală. Alin Gabriel a vorbit la România Tv despre ultimele clipe petrecute alături de cântărețul de muzică populară din Mehedinţi, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la numai 61 de ani. Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian a lansat și o piesă în amintirea mentorului său, iar în videoclip apar colaje cu imagini emoționante.

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul Alin Gabriel la postul de televiziune, conforms ursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-de-suflet-al-lui-petrica-mitu-stoian-gest-emotionant-dupa-moartea-solistului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava