Concert pascal
MOPAN Suceava

Moartea lui Andrei Gheorghe a fost un şoc pentru apropiaţi, dar şi pentru cei care îl ştiau pe acesta datorită emisiunilor pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Avea un stil inconfundabil şi nu se temea să spună lucruriilor pe nume. Fiul său vitreg, Maximilian a fost foarte deranjat de mesajele care au circulat despre tatăl său şi a decis să scrie un text, în stilul răposatului său părinte, prin care se adresează celor care se ocupă cu răspândire zvonurilor, potrivit click.ro.

“Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioţilor, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriţi voi de ciudă că n-o să aflaţi niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viaţă, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteţi, îngrămădiri de incertitudini şi erori, lepădături ale universului! Pupa-ţi-aş tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceţi 13-14 că nu ştiţi cine e Pascal, nu ştiţi cine e Dostoievski, nu ştiţi cine e Bukowski? Dar ştiţi să mă bociţi mioritic, că ce băiat bun era arogantu’ şi infatuatu’ ăla, unicul şi supremul om de radio şi TV. Halal să-ţi fie, naţiune de bocitoare!”, este începutul mesajului, ca răspuns al speculaţilor potrivit cărora Andrei ar fi murit de fapt în urma unei supradoze, nu al unui infarct, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-lui-andrei-gheorghe-rabufneste-mesajul-uimitor-scris-de-acesta-mai-bociti-mult

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava