Concert pascal
MOPAN Suceava

Brigitte Pastramă a avut parte de momente de coșmar sâmbătă, 22 mai. Interlopii au atacat localul din Nordul Capitalei, Magic Castle. În altercație a fost implicat și fiul lui Brigitte, Roby, aflat la fața locului. În urma scandalului, în care interlopii au folosit macete și arme albe, Brigitte a alertat, speriată, Poliția, potrivit click.ro.

Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat să o achite, pe motiv că s-au înțeles la o sumă, 3200 de lei, nu 4120, cât a arătat nota la finalul consumației. Atunci, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar. Dar, cum acesta nu a modificat nota, interlopul a scos o sabie și a agitat-o amenințător în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise la masă. Aceeași soartă a avut-o și un alt ospătar. În altercație a fost agresat și fiul lui Brigitte, Roby, care îi ținea locul mamei sale în acea seară, dar și managerul localului. Aleratată de către fiul său, Brigitte a apelat imediat 112 și a chemat de urgență Poliția la fața locului.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-lui-brigitte-agresat-de-interlopi-la-localul-vedetei-mi-am-pus-copilul-pericol

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava