Moartea prematură a lui Luke Perry la doar 52 de ani a reprezentat un şoc atât pentru colegii săi de breaslă, cât şi pentru fanii săi. Actorul a devenit cunoscut odată cu rolul său din serialul Beverly Hills, iar zeci de mii de fani din întreaga lume au fost întristaţi de dispriţia sa în urma unui accident vascular masiv. În urma actorului au rămas rolurile sale memorabile, dar şi cei doi copii ai săi, Sophie, de 18 ani şi Jack Perry de 22 de ani, notează click.ro.

Recent, fiul lui Luke a vorbit despre tatăl său folosind termeni la superlativ.

„A însemnat multe lucruri pentru foarte mulți oameni. Pentru mine, el a fost întotdeauna Tata. M-a iubit și m-a susținut în tot ce am făcut. M-a inspirat să fiu cel mai bun. Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea se frânge când mă gândesc la toate lucrurile pe care tu le vei rata, pentru că nu mai ești aici.”, a scris Jack Perry pe contul său de Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/fiul-lui-luke-perry-dezvaluiri-emotionante-ce-facea-actorul-pentru-i-fi-mereu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava