• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fiul lui Michael Buble şi al Luisanei Lopilato, Noah, în vîrstă de trei ani, răspunde bine la tratamentul contra cancerului, se arată într-o declaraţie oficială a celor doi.

Autorul piesei ‘Haven’t Met You Yet’ şi soţia sa Luisana Lopilato au anunţat în luna noiembrie a anului trecut că băiatul lor a fost diagnosticat cu cancer la ficat şi că îşi anulează orice angajament pentru a se ocupa de Noah.

Potrivit unei declaraţii oficiale a celor doi, Noah răspune foarte bine la tratament: „Suntem atât de fericiţi să anunţăm că fiul nostru, Noah, răspunde foarte bine la tratamentul pe care îl urmează, iar doctorii sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte viitorul băieţelului nostru. A fost foarte puternic şi curajos în tot acest timp, iar noi ne simţim inspiraţi de curajul lui. Mulţumim lui Dumnezeu pentru puterea pe care ne-a dat-o tuturor.”, se arată în comunicatul transmis pe cântăreţ şi soţia sa, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava