Concert pascal
MOPAN Suceava

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson a absolvit facultatea, iar la evenimentul care a celebrat încheierea ciclului universitar au fost prezente cei mai apropiați prieteni ai lui, dar și familia. Printre susținătorii lui s-a numărat și fratele lui mai mic, Blanket în vârstă de 17 ani.

Cei doi au publicat mai multe fotografii din cadrul evenimentului și au părut foarte fericiți și apropiați. Fiul mai mic al lui Michael Jackson, al cărui mamă este necunoscută, a avut grijă să nu fie în centrul atenției presei în ultimii ani, dar nu a putut sta departe la festivitatea de absolvire a fratelui mai mare, Prince în vârstă de 22 de ani.

Alături de cei doi frați a mai fost prezent și verișorul mai mare al lor, Tj Jackson care a publicat mai multe imagini cu Prince.

„Prince, a fost un drum lung dar ai reușit. Continuă să înveți și să te dezvolți oferind mai departe. Sunt foarte mândru de tine și te iubesc”, a scris verișorul lui.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/fiul-lui-michael-jackson-absolvit-facultatea-fratele-mai-mic-i-fost-alaturi-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava