Concert pascal
MOPAN Suceava

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, duce o luptă crâncenă cu Petru Mircea, cumnatul lui, care nu îl lasă de ani de zile să își vadă nepotul, pe băiețelul regretatei artiste. Puștiul a împlinit vârsta de 12 ani pe 8 iunie, iar Marian Manole și fiul său, Mihăiță, nu l-au mai văzut de când a murit cântăreața, pe 14 iulie 2010, notează click.ro.

Relațiile dintre familia artistei și Petru Mircea s-au deteriorat după moartea cântăreței, iar părinții acesteia au murit cu dorul după nepotul lor. Tatăl cântăreței a murit toamna trecută, de Covid, iar mama sa a decedat de cancer în urmă cu patru ani.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-s-intamplat-acasa-la-madalina-manole-de-ziua-fiului-ei-fratele-solistei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava