Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul în care Cluj-Napoca este în acest an Capitala Europeană a Tineretului, aplicația mobilă Fizbo se orienteză către acordarea de ajutor tuturor celor aflați în căutare de chirii. Așadar, închirierea în regim normal sau hotelier, poate fi acum mult mai accesibilă prin www.fizbo.ro.

“Aplicația Fizbo a fost creată din dorința de a facilita procesul de închiriere a imobilelor. Știm cu toții că atunci când avem nevoie de o chirie, procesul de căutare și selecție se desfășoară pe parcursul a cel puțin o lună de zile. Ceea ce mi-am dorit eu, este să scurtez acest proces și să realizez o legătură directă între chiriaș și proprietar. În ambele cazuri ai nevoie doar de un telefon mobil sau o tabletă și de aplicația Fizbo.” – Lucian Pop, fondator Fizbo.
Aplicația mobilă Fizbo a fost creată în 2014 și are în prezent peste 3500 de utilizatori activi, fiind prima aplicație gratuită pentru închirieri imobiliare. Fizbo este lipsită de orice fel de comisioane, și are drept scop crearea unui process de comunicare direct între chiriași și proprietari. Aplicația se află în continuă dezvoltare, oferind în permanență noi funcționalități utilizatorilor de gadgeturi mobile iOS și Android.

“Colaborarea noastră cu reprezentanții Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului se va axa în special pe acordarea de suport pentru acest nou flux de vizitatori care vin în orașul nostru. Ne dorim să oferim posibilitatea de a afișa inclusiv anunțuri în regim hotelier, astfel încât toți turiștii să poată beneficia de o listă lungă de opțiuni atunci când vine vorba de cazare.” a mai adăugat Lucian Pop.

Pentru proprietarii care doresc să-și promoveze ofertele, în doar 5 minute folosind doar un dispozitiv mobil (iOS sau Android), pot să ajungă instant la cei peste 3500 de utilizatori ai aplicației. Anunțurile în regim normal sau hotelier pot fi ușor adăugate menționând următoarele detalii: poze, locația exactă a imobililui, prețul de închiriere, număr camere; alte elemente pot fi: suprafață, telefon contact, descriere detaliată sau alte particularități (animale de companie permise, pentru fumători, cu loc de parcare).

Așadar, dacă sunteți în căutare de chirie sau cunoașteți pe cineva care urmează să viziteze orașul dumneavoastră, nu uitați să îi recomandați Fizbo! Având un meniu bilingv (română și engleză), aplicația noastră își dorește să eficientizeze procesul de căutare a unei chirii, și să ajute toți turiștii să se bucure de  o ședere cât mai plăcută.
Cei care își doresc să descarce aplicația, o pot face atât pe telefoanele și tabletele cu sistem Android  (http://goo.gl/JDwlDK), cât și pe cele cu iOS (http://goo.gl/wMj2KA). Odată descărcată, aplicația se va dovedi cu siguranță a fi la îndemâna tuturor, fiind ușor de operat și oferind atât informații necesare cât și poze și asistență pe tot parcursul  procesului de selecție a chiriei.
Pentru o viziune mai detaliată asupra proiectului puteți viziona acest scurt video:
https://www.youtube.com/watch?v=tMG9krOf-BY sau materialul revistei Today Software Magazine
http://goo.gl/Qyj6dM

Mulțumim echipei proiectului Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului pentru încrederea acordată proiectului nostru și pentru susținerea lui!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava