Concert pascal
MOPAN Suceava

FKA Twigs „tocmai a terminat” lucrul la cel de-al treilea album al ei, după ce a scris toate piesele în timpul izolării la domiciliu, impuse la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus, informează contactmusic.com. Majoritatea colaborărilor le-a înregistrat prin intermediul FaceTime.

Pentru crearea noului disc – continuarea celui lansat anul trecut, ‘Magdalene’ – artista în vârstă de 32 de ani a făcut echipă cu producătorul El Guincho.

Într-un interviu recent, FKA Twigs a declarat, potrivit sursei citate: „M-am decis într-o zi. Era gata în proporție de 75% și m-am decis să îl finalizez. A fost minunat, pentru că am lucrat, predominant, cu un artist și un producător extraordinar pe nume El Guincho și toată treaba am făcut-o mai mult prin intermediul FaceTime. A fost minunat, pentru că nu puteam merge în studioul de înregistrări la început, așa că am folosit împreună cu El Guincho această metodă. Apoi, seara, îmi sunam prietenii muzicieni din America și, în timp ce savuram un pahar cu vin, discutam despre piese și scriam versuri. Așadar, am putut face totul de pe telefonul meu și am și avut parte de o perioadă grozavă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava