MOPAN Suceava

FKA Twigs l-a pus pe Robert Pattison la dietă.
Autoarea hit-ului ‘Two Weeks’, în vârstă de 26 de ani – care are o relaţie amoroasă cu starul ‘Twilight’ din vara acestui an – este atât de indiferentă faţă de aspectul fizic al iubitului ei, care se vede clar că nu prea a beneficiat de fitness, încât a hotărât să facă ceva în această privinţă, potrivit presei de peste ocean,

O sursă a declarat, potrivit contactmusic.com: “Nu este deloc în formă, fumează şi bea mult prea mult, dar ea l-a convins că va fi mult mai fericit dacă va adopta un stil de viaţă mai sănătos…Îl învaţă ce alimente sunt sănătoase şi cum să aleagă băuturi alcoolice cu mai puţine calorii.”

În altă ordine de idei, prietenii actorului în vârstă de 28 de ani se pare că nu sunt deloc mulţumiţi de comportamentul “ciudat” al acestuia pe care-l are  de când a început să se întâlnească cu FKA, pe numele ei real Tahliah Barnett.

Aceeaşi sursă a dezvăluit faptul că Robert a încercat în ultima vreme prea tare “să fie cool” pentru a mai recupera astfel din timpul pierdut în tinereţe.
“Rob trece  printr-o fază foarte ciudată şi chiar dacă se comportă, cu siguranţă, foarte drăguţ cu Tahliah, totuşi petrece mult prea mult pentru binele lui şi se comportă ca un aerian. El se lasă foarte uşor influenţat, iar acesta este un caz clar în care face asta. Rob încearcă să impresioneze mulţimea de hipsteri cu care îşi petrece timpul. Prietenii săi vechi şi chiar şi membrii familiei lui sunt şocaţi, dar el nu vrea să asculte pe nimeni – crede că stilul pe care l-a adoptat în ultima vreme este foarte cool!”, a mai spus sursa, potriviti ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava