FKA Twigs, pe numele real Tahliah Barnett, și Robert Pattinson se pregătesc de nuntă, potrivit contactmusic.com. Cele două vedete, care au relație din 2014, s-au logodit în urmă cu un an și, în ciuda numeroaselor zvonuri potrivit cărora relația lor s-ar fi destrămat, se pare că plănuiesc să se căsătorească anul acesta, în decembrie.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista Grazia, potrivit ContactMusic: „FKA a urât de la bun început toată atenția ce li s-a dat ca și cuplu, dar de când s-au stabilit în Estul Londrei, ea se simte mai comfortabil. Faptul că au hotărât să facă planuri de nuntă, înseamnă că ea este fericită de cum evoluează relația lor. Amândoi sunt foarte entuziasmați în legătură cu nunta.”

La ultima apariție publică, la Met Gala, care a avut loc recent în New York, FKA și Pattison păreau foarte fericiți împreună.

Și Kristen Stewart, fosta iubită a actorului a fost prezentă la evenimentul anual, martorii dezvăluind că actrița din ‘Twilight’ și FKA Twigs s-au cunoscut în sfârșit. „Rob le-a făcut cunoștință și părea că se înțeleg destul de bine. Rob și Kristen au rămas în relații bune și sunt fericiți unul pentru celălalt că au trecut peste despărțire.”, a spus o altă sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava