MOPAN Suceava

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentelor Câmpulung Moldovenesc și Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Gura Humorului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție din lemn. Flăcările s-au extins și la alte două proprietăți, care au fost afectate parțial.

Au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate. La prima gospodărie, au ars peretele unor anexe construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 100 de kg furaje. La a doua locuință, au ars acoperișul și podul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. S-au degradat pereții locuinței, elemente de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnirea incendiului a fost: foc deschis în spații închise.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:10, iar pompierii au salvat cele trei gospodării, în diferite proporții, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava