Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojorâta, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Pojorâta. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuința proprietarului. Au fost afectate de flăcări patru anexe gospodărești ( magazie de lemn, depozit de furaje, bucătărie de vară și adăpostul de animale) pe o suprafață totală de aproximativ 200 de metri pătrați.

Au mai ars aproximativ două tone de plante furajere, circa șapte metri cubi lemn de foc, o tonă de furaje și alte bunuri din interiorul construcțiilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Incendiul a fost lichidat la ora 0:35, iar pompierii au salvat locuința proprietarului.

 

Flăcările au mistuit patru anexe gospodărești la Pojorâta. Au ars 7 metri cubi de lemn, 3 tone de furaje și multe bunuri (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava