Un nou an, 2022, înseamnă noi evenimente și experiențe de care trebuie să te bucuri așa cum se cuvine, iar Iulius Mall Suceava este alături de tine, cu o super promoție. În perioada 21 ianuarie – 19 februarie 2022, are loc o campanie fulger, Flash Deals. Trebuie doar să fii printre primii 100 de participanți, iar premiul este garantat.

Weekendul acesta începe Flash Deals la Iulius Mall Suceava. De vineri, 21 ianuarie și până pe 19 februarie, ești premiat în cel mai elegant mod. Dar trebuie să fii rapid, deoarece vor fi răsplătiți primii 100 de clienți ai zilei. Fie că alegi să îți achiziționezi articole călduroase pentru sezonul de iarnă, cadouri pentru cei dragi, produse de make-up sau îi vei da un refresh garderobei tale, asigură-te că ai păstrat bonul din ziua cumpărăturilor și prezintă-l la Centrul Informațional pentru a-ți revendica premiul.

După o sesiune reușită de shopping, meriți puțină relaxare, într-o atmosferă liniștitoare. Profită de campania Flash Deals și vei primi un cadou surpriză. Dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, din magazinele Iulius Mall Suceava, prezintă-te la Centrul Informațional și vei primi, pe loc un cadou special cu textură delicată și intensă. Iar dacă îți dorești un premiu cu gust rafinat, în ediție limitată, ai nevoie de cumpărături în valoare de 200 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava