Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce mandatul de președinte al instituției deținut de către domnul Silviu – Cristian Popa a expirat, urmare a votului acordat în data de 14 februarie 2019 de către consilierii de soluționare a contestațiilor în domeniul achizițiilor publice din cadrul Consiliului, doamna Florentina Drăgan va fi, începând cu data de 25 februarie 2019, noul președinte al C.N.S.C. pentru următorii trei ani.

Doamna Florentina Drăgan a fost aleasă Președinte al C.N.S.C. cu votul majoritar al consilierilor de soluționare a contestațiilor în domeniul achizițiilor publice din cadrul Consiliului, în conformitate cu art. 38 din Legea nr. 101/2016 privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, modificată și completată.

Doamna Florentina Drăgan, până în prezent președinte al completului 1 din cadrul Consiliului, are 42 de ani, este doctor în drept, cadru didactic universitar și are o experiență de peste 10 ani în domeniul achizițiilor publice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava